Politična akademija 2016

20. marca 2016

Inštitut dr. Janeza Evangelista Kreka organizira Politično akademijo Nove Slovenije. Vabimo vas, da se udeležite Politične akademije NSi, ki vam bo razkrila, kaj pomeni krščansko-demokratski pogled na svet.

Politična akademija letos ponuja izjemno zanimive vsebine za vse vas. Le ljudje, ki resnično razumejo človeka kot posameznika, civilno družbo v kateri živijo in jo sooblikujejo, temeljno državno ureditev s pravnim sistemom ter gospodarstvom, lahko plodno sodelujejo v razpravah o aktualnih družbenih vprašanjih, ki nas vodijo v prihodnost.

Politična akademija NSi bo potekala v šestih modulih ob sobotnih dopoldnevih do konca leta 2016 in je brezplačna. Udeleženci, ki bodo zvesto obiskovali module Politične akademije, bodo na kongresu Nove Slovenije prejeli diplomo Politične akademije.

Politična akademija pod vodstvom Inštituta dr. Janeza Evangelista Kreka je namenjena vsem, ki želijo svoja znanja nadgraditi, izvedeti več o politiki, prevzeti funkcije v stranki ali drugih organizacijah. Dobrodošli.

Več informacij je na voljo v vabilu.

LOKACIJAKje se nahajamo?
Dvorakova 11a, 1000 Ljubljana
https://www.ijek.si/wp-content/uploads/2020/05/SLOmaps-01.png
SPREMLJAJTE NASSocialna omrežja
Aktivnosti inštituta lahko spremljate preko različnih socialnih omrežij.