Krepimo lokalno: Krasna ekipa nam je pomagala, da bomo res suvereni, povezani in učinkoviti

17. aprila 2023

Pretekli konec tedna smo zaključili niz izobraževanj, ki smo ga poimenovali Krepimo lokalno. Z izobraževanji smo svetnikom in svetnicam predstavili možnosti udejstvovanja občinskega svetnika na lokalnem nivoju, spregovorili o primerih dobrih praks svetnikov v preteklosti ter o idejah za posamezne projekte v novem mandatu njihove občine. Sledilo je usposabljanje, kjer so udeleženci najprej v teoriji obnovili ključne elemente javnega in medijskega nastopanja, ki so jih v nadaljnjih urah pilili s praktičnimi vajami.

Za mano je krasno izobraževanje na temo javnega nastopanja. Krasna ekipa z ogromno izkušnjami nam je pomagala, da bomo v svojem lokalnem okolju res suvereni, povezani in učinkoviti.”

Kot je dejala ena izmed udeleženk izobraževanja: “za mano je krasno izobraževanje na temo javnega nastopanja. Krasna ekipa z ogromno izkušnjami nam je pomagala, da bomo v svojem lokalnem okolju res suvereni, povezani in učinkoviti.”

Pri izobraževanju so poleg našega inštituta sodelovali tudi nemška fundacija Konrad Adenauer ter Agencija Propiar v sodelovanju z Anjo Križnik Tomažin.

LOKACIJAKje se nahajamo?
Dvorakova 11a, 1000 Ljubljana
https://www.ijek.si/wp-content/uploads/2020/05/SLOmaps-01.png
SPREMLJAJTE NASSocialna omrežja
Aktivnosti inštituta lahko spremljate preko različnih socialnih omrežij.