Seminar v Portorožu: Verjamemo v izobraževanje

1. septembra 2020

Pretekli konec tedna je v Portorožu potekala Politična akademija NSi. Razveselilo nas je veliko zanimanje, ki so ga člani pokazali do tega izobraževanja. Skupaj se je političnih akademij udeležilo že več kot 400 ljudi, ki so želeli pridobiti novo znanje s področja politike in družbenega delovanja. Akademijo v sodelovanju z nemško fundacijo Konrad Adenauer organizira IJEK.

Zanimiva predavanja so potekala v več panelih ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov proti koronavirusu, še posebej dragoceno pa je bilo poslušati predavatelje, ki so predstavili svoje izkušnje iz prakse. Najprej so zbrani spregovorili o identiteti NSi in mednarodnem sodelovanju NSi.

Najpomembnejši izmed panelov je bil namenjen političnemu programu NSi, rešitvah, ki jih stranka ponuja za najbolj pereče probleme. V podrobnosti pa smo spoznali tudi slovenski politični prostor.

Svoje izkušnje so z nami delili tudi strokovnjaki s področja medijskega poročanja. Njihove izkušnje in znanje so dobra popotnica za delo stranke in njenih ljudi v prihodnje.

Zelo smo veseli tudi, da so zbrane nagovorili tudi vsi trije ministri NSi, ki so udeležencem akademije spregovorili o svojem področju dela in iniciativah, ki se jih lotevajo na svojih ministrstvih.

LOKACIJAKje se nahajamo?
Dvorakova 11a, 1000 Ljubljana
https://www.ijek.si/wp-content/uploads/2020/05/SLOmaps-01.png
SPREMLJAJTE NASSocialna omrežja
Aktivnosti inštituta lahko spremljate preko različnih socialnih omrežij.