Visoko znanstveno priznanje avtorjem s TEOF UL

31. januarja 2014

Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) že drugo leto zapored organizira niz dogodkov na katerih so predstavljeni izjemni dosežki slovenske znanosti. Gre za dosežke, ki so jih predlagale članice in člani posameznih Znanstvenoraziskovalnih svetov ved za posamezno leto.

 

V čast in veselje nam je, da lahko sporočimo, da je Znanstveni svet za humanistične vede prepoznal znanstveno monografijo Reconciliation: The Way of Healing and Growth (Sprava: pot zdravljenja in rasti), ki sta jo uredila prof. dr. Janez Juhant in prof. dr. Bojan Žalec in je izšla 2012. pri založbi Lit iz Berlina, kot izjemni znanstveni dosežek v letu 2012. Predstavitev tega izjemnega dosežka je bila v četrtek, 17. oktobra 2013, ob 9: 40, v Veliki dvorani Slovenske akademije znanosti in umetnosti, Novi trg 3. Predstavitev so snemali in bo kasneje dosegljiva na spletni strani ARRS.

 

Dodajamo besedilo predstavitve knjige (Predstavitev knjige Reconciliation), ki jo je prof. dr. Bojan Žalec, član Strokovnega sveta IJEK,  podal v četrtek na SAZU.

Posnetek predstavitve knjige o spravi.

 

 

 

 

LOKACIJAKje se nahajamo?
Dvorakova 11a, 1000 Ljubljana
https://www.ijek.si/wp-content/uploads/2020/05/SLOmaps-01.png
SPREMLJAJTE NASSocialna omrežja
Aktivnosti inštituta lahko spremljate preko različnih socialnih omrežij.